115
preclík
115
chléb
115
česneková zakysaná smetana
165
křen, nakládaná ředkvička, okurka, pečené jablko, kopr
165
hořčicová remuláda, zeleninový salátek
165
na chlebu, cibulový konfit z výpeku, kyselá okurka
85
domácí nudle, maso, zelenina
245
vejce, hlíva královská, brambory grenaille
235
kapary, petrželka, citron, opečené brambory
385
jihočeské drbáky, dušené červené zelí
285
bramborová kaše
295
špikovaná loupaná plec, houskový knedlík, brusinky
275
bramboráčky
145
borůvky, citron
145
kynuté buchtičky s vanilkovým krémem
125
variace zmrzlin, sezónní ovoce, šlehačka
Šéfkuchař s více než dvacetiletou praxí, který pochází z kuchařské rodiny a vaření se věnuje od dětství. Zkušenosti sbíral v prestižních hotelech Savoy, Marriott, Mövenpick, Corinthia Panorama, Buddha-Bar či v restauraci Obecního domu. Pracoval také na zaoceánských lodích, kde poznal světové kuchyně a naučil se spojovat tradici s moderními trendy.
Jeho kuchařský styl staví na hlubokém respektu k české kuchyni, kterou moderně interpretuje, a zároveň čerpá inspiraci z francouzské a asijské gastronomie. Důraz klade na čerstvé suroviny, poctivé postupy a precizní prezentaci. Pod jeho vedením si v autentické atmosféře naší historické restaurace vychutnáte klasická česká jídla v novém pojetí.