115
preclík
115
kysaná smetana, česnek
85
vejce, cibule, ocet, chléb
165
křen, nakládaná ředkvička, okurka, pečené jablko, kopr
165
hořčicová remuláda, zeleninový salátek
165
na chlebu, cibulový konfit z výpeku, kyselá okurka
85
domácí nudle, maso, zelenina
245
vejce, hlíva královská, brambory grenaille
235
kapary, petrželka, citron, opečené brambory
385
jihočeské drbáky, dušené červené zelí
285
bramborová kaše, máslová omáčka s estragonem
295
špikovaná loupaná plec, houskový knedlík, brusinky
345
restované žampiony, slanina, opečené grenaille
145
borůvky, citron
145
kynuté buchtičky s vanilkovým krémem
125
variace zmrzlin, sezónní ovoce, šlehačka
Šéfkuchař s více než dvacetiletou praxí, který pochází z kuchařské rodiny a vaření se věnuje od dětství. Zkušenosti sbíral v prestižních hotelech Savoy, Marriott, Mövenpick, Corinthia Panorama, Buddha-Bar či v restauraci Obecního domu. Pracoval také na zaoceánských lodích, kde poznal světové kuchyně a naučil se spojovat tradici s moderními trendy.
Jeho kuchařský styl staví na hlubokém respektu k české kuchyni, kterou moderně interpretuje, a zároveň čerpá inspiraci z francouzské a asijské gastronomie. Důraz klade na čerstvé suroviny, poctivé postupy a precizní prezentaci. Pod jeho vedením si v autentické atmosféře naší historické restaurace vychutnáte klasická česká jídla v novém pojetí.